Menu

“Απενοχοποίηση” της σοκολάτας

Σήμερα οι μικροί μαθητές της Α και Β τάξης είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το εργαστήριο σοκολάτας chocoland στο φούρνο του “Θανασούλη” στη Νάουσα , όπου γεύτηκαν τέσσερα είδη σοκολάτας (κουβερτούρα με 60% και 55% περιεκτικότητα σε κακάο , γάλακτος και λευκή). Μάθανε για τα οφέλη της μαύρης σοκολάτας στον οργανισμό μας, όταν η κατανάλωση της καθημερινά είναι περίπου 15γρ-20γρ. Έπειτα “μεταμορφώθηκαν” σε μικροί ζαχαροπλάστες και έντυσαν με σοκολάτα γκοφρέτεςκαι άλλα σκευάσματα και φυσικά δεν έχασαν την ευκαιρία να τα δοκιμάσουν. Τέλος ολοκλήρωσαν την επίσκεψή τους απολαμβάνοντας αρτοσκευάσματα σε ένα ζεστό χώρο, παίρνοντας μαζί τους το μυστικό της επιτυχίας.. και αυτό δεν είναι άλλο από την αγάπη και το μεράκι για κάθε τι που κάνουμε. Κύριε Θέμη σε ευχαριστούμε για την μαγική ξενάγηση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *